donderdag 1 september 2011

Embossen is leuk!!

Dat is een aardig tijdje geleden dat ik hier wat geplaatst heb. Maar ik ben er weer en ik heb mijn inspiratie ook weer gevonden. Het was wel even flink zoeken hoor. ;-) Ondertussen ook nog op vakantie geweest naar Italië samen met mijn vriend. Waar we heerlijk hebben genoten van de hitte. Want wat was het daar warm. Een heel verschil met het herfstige weer dat we in Nederland hadden.

Afgelopen week ben ik weer lekker aan het scrappen geslagen, aangezien ik deze week nog heerlijk vakantie heb. En ja, dan wil je dus ook wel weer wat nieuwe spulletjes. Ik ben dus gistermiddag even op het internet aan het shoppen geweest en heb behoorlijk ingeslagen. Hieronder een foto van mijn bestelling en wat ik er tot nu toe mee gemaakt heb.
Ik had het label met het papier al klaar liggen samen met de roosjes. Maar ik wist niet wat ik nog toe moest voegen. Een stempel afdrukje vond ik te druk. Aangezien het papier al erg druk is. Totdat ik vandaag dus mijn pakketje binnen kreeg. Toen had ik het probleem al gauw opgelost. Ik heb de swirl en de letters met emboss poeder gemaakt.

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Bedankt dat je even langs kwam en tot gauw.


Groetjes,
Marian

4 opmerkingen:

 1. Leuk hoor!! Embosspoeder staat hoog op mijn lijstje. Volgende maand ga ik het kopen denk ik!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk Marian. Leuk he dat embossingpoeder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk label! Ik ben ook helemaal gek op embossingpoeder

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Marian,

  Ik zie het al een doos vol spullen, heerlijk.
  Leuk,hoor zo'n label. Ben momenteel toevallig ook met labels bezig maar dan voor de kerst...
  Embossingpoeder is ook leuk, heb er al vaak wat mee gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen