maandag 28 februari 2011

Time for tea

Gisteren weer lekker aan de keukentafel zitten knutselen, nadat ik eerst 2 wasmanden met was had opgevouwen en opgeruimd.

Dit vrolijke kaartje is het resultaat geworden door wat papier bij elkaar te pakken. Het papier heb ik  een tijdje terug bij de action gekocht en de stempel en de bloemetjes komen bij de trekpleister vandaan. Als ik aan een kaartje begin, weet ik eigenlijk bijna nooit wat er uit mijn handen gaat komen. Herkennen jullie dit, of hebben jullie altijd al wel het eindresultaat voor ogen.


En gisteren heb ik ook nog een theedoosje omgetoverd tot een bewaardoosje voor mijn ATC's die ik maak voor swaps. Op het SA-forum ben ik geïnspireerd door Yvonne. Ik vond dit zo'n leuk idee, dat ik ook maar een heb gemaakt. Op haar blog kun je zien hoe haar theedoosje is geworden.
En de binnenkant.


dinsdag 22 februari 2011

Nog een paar ATC's en een paar kaartjes

Vanavond nog een paar ATC's gemaakt en maar even een bestelling geplaats bij Studio Kuuks voor een paar achtergrondjes en een pakketje sleeves om mijn ATC's te beschermen.


En vanavond heb ik ook nog dit kaartje gemaakt met het papier van Forever Friends.Vorige week heb ik dit lieve kaartje gemaakt ook met het papier van Forever Friends.En gisteravond heb ik nog deze 2 ATC's gemaakt.maandag 21 februari 2011

Eerste ATC's en een boekenlegger

Vanavond lekker aan het knutselen geweest. Ik heb mijn eerste ATC's gemaakt en ik ben erg blij met het resultaat. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.


En ik heb nog deze leuke vlinder boekenlegger gemaakt.


zondag 20 februari 2011

Creabeurs in Hardenberg

Vandaag ben ik met 1 van mijn beste vriendinnen naar de Creabeurs in Hardenberg geweest. Zij woont in Hardenberg, dus konden we er een leuk vriendinnen middagje van maken. Hieronder dan het resultaat van mijn middagje op de Creabeurs.


Ook zag ik op de beurs deze 2 schattige koeien staan, die vroegen of ze met mij mee mochten. En of ik een leuk huisje voor hen wist. Want op de Creabeurs waren ze in de opruiming beland en voelden ze zich echt aan de kant gezet. Dus tja, wat moet je dan. Je kunt ze dan toch niet aan hun lot over laten. Ik heb deze 2 lieve koeien een heel mooi huisje beloofd. Ze gaan naar mijn ouders toe, mijn mams is helemaal gek van koeien. En aangezien mijn ouders ook een behoorlijk grote tuin hebben met veel gras kunnen ze daar lekker gaan grazen.


donderdag 17 februari 2011

1. Take it 2. Leave it

Sinds kort heb ik het scrappen ontdekt en kan al wel zeggen dat ik verslaafd ben.
Gisteravond heb ik lekker zitten scrapppen en hieronder het resultaat. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.En zo zag het bord er eerst uit. Ik heb het op mijn verjaardag gekregen en wist dus niet wat ik er mee moest doen.